Παράδοση Προϊόντων

Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα μας όπου επιθυμείτε σε όλων των κόσμο με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ή μέσο Pay pal και με αντικαταβολή μόνο για την Ελλάδα. Η παράδοση γίνεται μέσω των συνεργαζόμενων Courier.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά υλικά και όχι βιομηχανοποιημένα επομένως ενδέχεται να υπάρξουν ελαφριές διακυμάνσεις σε χρώμα και σχήμα. Όπως και στη συναρμολόγηση κάποιων κοσμημάτων ενδέχεται να υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές καθώς είναι δεμένα στο χέρι. Αυτή είναι άλλωστε και η γοητεία του χειροποίητου κοσμήματος, το ότι καθένα είναι στις λεπτομέρειες μοναδικό!
Όλα τα προϊόντα της ateliermarias είναι χειροποίητα. Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε να παραγγείλετε δεν είναι διαθέσιμο, θα χρειαστούμε 5-10 εργάσιμες ημέρες για να το κατασκευάσουμε. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα τα υλικά για κάθε ένα από τα προϊόντα που θα δείτε στις ιστοσελίδες του www.ateliermarias.com και θα θελήσετε να παραγγείλετε. Ενδέχεται όμως να μην μπορέσουμε να εκτελέσουμε μία παραγγελία συνολικά ή μέρος αυτής λόγω έλλειψης υλικών ή ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.). Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας επιστραφούν τυχόν σχετικές χρεώσεις.
Επίσης υπάρχει η περίπτωση να εξαντληθεί κάποιο από τα προϊόντα που φαίνεται να υπάρχει σε stock, για το λόγω αυτό παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά για έλεγχο της διαθεσιμότητας. Ειδικά για παραγγελίες με πληρωμή μέσω αντικαταβολής, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας θα επικοινωνούμε εμείς τηλεφωνικά μαζί για επιβεβαίωση.

Επιστροφή Προϊόντων

Σε περιπτώσεις μη παραλαβής της παραγγελίας σας γίνεται πλήρης επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος μπορείτε να μας το στείλετε πίσω μαζί με την απόδειξη αγοράς και την συσκευασία και το μόνο που επιβαρύνεστε είναι το κόστος μεταφοράς και την προμήθεια του χρηματοπιστωτικού οργανισμού μέσω του οποίου θα γίνει η πίστωση. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή του από εμάς.